Hus med muligheter

Frivillighetens hus vil inneholde flere møterom i forskjellige størrelser.

– Disse håper vi vil bli brukt av lag og foreninger til møter, kurs og andre arrangementer. Vi vil også ha en kafe som vil ha plass til større arrangementer. Dette er et hus med utrolig mange muligheter, og vi håper det blir et sted for mer enn kontorer og møter. Ønsket er at det vil bli et fellesskap innen frivilligheten i Moss. Dersom lag og foreninger greier å skape et nettverk så kan det jo også resultere i felles arrangementer.

Vil skape fellesskap
Mange lag og foreninger i Moss jobber i det stille uten samspill med andre lokale lag. Cathrine Aasen Roksvåg håper at man med frivillighetens hus klarer å skape et fellesskap som er til nytte.

– I frivilligheten i Moss er det en enorm bredde av kunnskap, kompetanse og ressurser som flere lag og foreninger kan nyte godt av og ha nytte av. Ved å hjelpe hverandre og skape samarbeid kan man hjelpe hverandre sterke. Det er for eksempel flere foreninger som tilbyr gågrupper på dagtid. Kanskje ikke det alltid er like god oppslutning. Hva med at disse foreningene får kontakt med hverandre og bestemmer seg for å samordne turene. Blant de som har meldt sin interesse for kontorlokaler er Tjukkasgjengen. De har jo medlemmer som går turer både på formiddager og kvelder, sier frivillighetskoordinatoren.

Find many great new & used options and get the best deals for Nike Shoes Sneakers Huarache Run Ultra Girls Girls Pink aa3051-800 at the best online prices at, unused, Colore: : Rosa, unworn and undamaged item in its original packaging (such as the original box or bag) and/or with the original tags attached, Bambini 2 - 16 anni Bambina: scarpe Nike Scarpe Sneakers Huarache RUN Ultra Bambine Ragazze Rosa AA3051-800, Free delivery for many products, Condition:: New with box: A brand-new, See all condition definitions : Codice: : AA3051-800, Marca: : Nike: Brand: : Nike, Bambini 2 - 16 anni Nike Scarpe Sneakers Huarache RUN Ultra Bambine Ragazze Rosa AA3051-800 Bambina: scarpe

Bambini 2 - 16 anni Bambina: scarpe Nike Scarpe Sneakers Huarache RUN Ultra Bambine Ragazze Rosa AA3051-800
Bambini 2 - 16 anni Bambina: scarpe Nike Scarpe Sneakers Huarache RUN Ultra Bambine Ragazze Rosa AA3051-800
Bambini 2 - 16 anni Bambina: scarpe Nike Scarpe Sneakers Huarache RUN Ultra Bambine Ragazze Rosa AA3051-800